Open Closed

Errors on published to local IIS or Server IIS #10226


0
billyteng created
  • version 10.1
  • Angular
  • .net core

Hi Support,

We developed with aspnet.zero angular and .net core ( ver 10.1 ) and now ready to deploy to our own IIS server. When we developed with VS 2019, everything is working fine. After we host local IIS or Server IIS. When we browser host service, we got this problem (" No XML encryptor configured. Key {b6b06ed3-7fee-4447-a4f5-4959b7e497cb} may be persisted to storage in unencrypted form. " )and we tried many ways to solve . Unfortunately we still cannot get the solutions. Could you please help publish and host attachement project on your local iis or server iis and find out the solutions for us? My boss forcing me to release the project.We are looking forward to hearing from you.

Thanks and Regards AKL


10 Answer(s)
  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @billyteng

    Since this is a public website, I removed the Google Drive link. Have you tried our suggestion which we sent via email ?

    Thanks,

  • 0
    billyteng created

    Hi @ismcagdas,

    Yes , we tried your previouse email link. But still the same. Thanks

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @billyteng

    This shouldn't break our app. Actually, as far as I remember, this is a warning message.

  • 0
    billyteng created

    Hi ismcagdas,

    We got 404 errors page and stopped there. Could you please remote in our machine and take a look?

    Thanks

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @billyteng,

    Could you send an email about this to info@aspnetzero.com ?

    Thanks,

  • 0
    billyteng created

    Hi @ismcagdas,

    We sent email to info@aspnetzero.com with this email subject ( " Errors on published to local IIS or Server IIS #10226 ").

    Thanks

  • 0
    billyteng created

    Hi @ismcagdas,

    Could you please check info@aspnetzero.com with above email subject and reply us ?

    Thanks

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @billyteng

    We got the email now. We will check it and respond in a short time.

  • 0
    billyteng created

    Hi ismcagdas,

    Sorry. We haven't received any email from info@aspnetzero.com yet.

    Thanks

  • 0
    musa.demir created
    Support Team

    Hi @billyteng It seems like you implemented data protection to your project. Can you please check if any of following implementation meet your needs? https://stackoverflow.com/questions/59331645/no-xml-encryptor-configured-when-using-key-vault https://www.programmersought.com/article/51301938966/