Open Closed

Ui glitch when impersonate user from host login. #10229


0
shridhar.mole created
  • 10.2
  • Angular
  • .net core

When I am trying to login into any tenant from hostlogin then I am getting the attached UI glitch, this is getting on Edge browser and sometimes I seen this in chrome also. May I know the reason or cause behind this issue.


7 Answer(s)
  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @shridhar.mole

    This might happen when the theme related style files are loaded in a longer time than expected. Could you check your browser's network tab and see if this is the case ?

    Thanks,

  • 0
    shridhar.mole created

    Hi @ismcagdas Please check below network tab logs for css files, generated while impersonating login.

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @shridhar.mole

    Can you share your App's URL with info@aspnetzero for us to test this ? Normally, a loader must be displayed until all the style files are loaded.

    Thanks,

  • 0
    shridhar.mole created

    Hi, As I said this issue we can see while impersonating the user from host to any tenant or while coming back to host login, So if you want to check the issue directly on our app then we need to share host user login with you and that we can't share with you.

    Could you please suggest any other way to check this?

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @shridhar.mole

    Thanks. We will try to reproduce this on our side if possible and inform you.

  • 0
    shridhar.mole created

    Hi @ismcagdas, I shared host user login details and url of application on info@aspnetzero.com , please check and guide us to resolve this issue asap.

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi,

    I have created an issue, please follow https://github.com/aspnetzero/aspnet-zero-core/issues/4117