Base solution for your next web application
Open Closed

Application starts very slow first time in debug mode #11175


0
kansoftware created

Prerequisites

Please answer the following questions before submitting an issue. YOU MAY DELETE THE PREREQUISITES SECTION.

  • What is your product version? 8.1
  • What is your product type (Angular or MVC)? MVC
  • What is product framework type (.net framework or .net core)? .net core

If issue related with ABP Framework

  • What is ABP Framework version? we are using which was provided with the package we downloaded

issue

Issue when we run application in debug mode on visual studio after build is complete it keeps on loading for 15-30 mins to load the Login page Please find the Log attached http://103.89.253.21:420/logs.txt

Just googled and found following solutions https://entityframework.net/knowledge-base/30423838/entity-framework-very-slow-to-load-for-first-time-after-every-compilation https://stackoverflow.com/questions/30423838/entity-framework-very-slow-to-load-for-first-time-after-every-compilation

Can you help us if any of these is use full and can be implemented with ASPnet zero. Please help in implementing this into our solution

We are facing this issue from long time We would need immediate support on this as we are not able to do further developement due to slowness. we have also informed you serveral times on other ticket.
We can also do a session to make you understand the issue we are facing

Let us know for any more details

Regards, Harshit


1 Answer(s)
  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @kansoftware

    Does it make any difference if you start the app with CTRL + F5 in visual studio ? Is it possible to share your latest app with [email protected] so we can check it again ?

    Thanks,