Open Closed

Application switches language to German #11254


0
admin@syntaq created

Hi Team,

Hopefully you can help.

Description of the issue

We have been experiencing an issue where our application keeps randomly switching the language for only some of our entities into German, this is despite the fact that the German language is disabled at Host it still impacts both Host and all our Tenant accounts.

We have checked the server resources and we are well below any of our thresholds. We have also checked the Audit log and there is nothing that we can see there that points to this random behaviour.

In most instances the problem does resolve itself, usually 30/60 minutes or we can run a server restart and the language is restored.

As you can see from the screenshot, German is only being applied to two entities.

  • What is your product version?

Current version is 11.2, however we have experienced this same issue on 8.8, which was the last version we upgraded from.

  • What is your product type (Angular or MVC)?

MVC

  • What is product framework type (.net framework or .net core)?

.net core.

If issue is about UI

  • Which theme are you using?

Host and ALL tenants are using teh Default Theme.

  • What are the theme settings?

5 Answer(s)
  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi,

    1. Do you use any cache library like Redis ?
    2. Are the users having this issue located in Germany ?
  • 0
    admin@syntaq created

    Hi...

    No we dont use redis cach management or any chace libraries and no we dont have any users in Germany, all local in Australia.

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi,

    Do you know the steps to reproduce this problem ? If not, is it possible to share server side Log file with info@aspnetzero.com ?

  • 0
    admin@syntaq created

    Unfortunetley we dont have any steps to reproduce this problem. We only know how to rectify the issue.

    IN terms of the log file. Are you referring to the aspnetzero audit log or the web server log. Both files has production data that we need to reolve, is is there anything specific we can look for or dig out to help?

  • 0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi,

    I mean the log file under App_Data/Logs folder. Does that contain production data ?