Base solution for your next web application
Open Closed

Application Logo & Icon not update in ANZ (13.1.0) ASP.NET Core Angular Project #11954


User avatar
0
SRTMDEV created

Currently our project upgrade from ANZ version 11.0.0 to 13.1.0. (ASP.NET Core Angular Project)

I have try to change application logo and icon. but no any effect in our application. this issue in default project anz version(13.1.0). can you please check it as soon as possible. Thanks.


7 Answer(s)
  • User Avatar
    0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi @SRTMDEV

    Could you create a not modified 13.1 version and see if this feature works. In that case, we can understand if this is related to your upgrade progress or not.

  • User Avatar
    0
    SRTMDEV created

    Hi @SRTMDEV

    Could you create a not modified 13.1 version and see if this feature works.
    In that case, we can understand if this is related to your upgrade progress or not.

    yes, previous version 11.0.0 version in only logo upload functionality availble and working fine. Our upgrade process completed and try to change application logo and icon. but no any effect in our application. then i have check default anz project and also online demo check but same issue faced.

  • User Avatar
    0
    ismcagdas created
    Support Team

    Thanks. Could you first upload Light logos and then upload dark logos and see if it works ?

  • User Avatar
    0
    SRTMDEV created

    not working

  • User Avatar
    0
    SRTMDEV created

    i have check again online but same issue faced.

    https://demo.aspnetzero.com/app/admin/tenantSettings

    can you please check it as soon as possible.

    Thanks.

  • User Avatar
    0
    ismcagdas created
    Support Team

    Hi,

    Thanks, I have created an issue, please follow https://github.com/aspnetzero/aspnet-zero-core/issues/5188

  • User Avatar
    0
    SRTMDEV created

    i have try to follow https://github.com/aspnetzero/aspnet-zero-core/issues/5188 but same issue faced.

    i have check new realease version 13.2.0 and online demo (https://demo.aspnetzero.com/app/admin/tenantSettings) check but same issue faced.

    can you please check it as soon as possible.

    Thanks.