Open Closed

Adding aspnetzero functionality to a ThemeForest angular7 template and stuck with routing issue #6078


0
hayaku77 created

Hello,

I am trying to use a different theme than Metronic (Fuse) and have started the task of porting aspnetzero functionality over to a new theme and it has been going pretty well so far. I do not have a RootModule, only an AppModule and as I start to bring in more services, I get stuck (routing seems to stop working) whenever I include any module that references AbpHttpInterceptor. For example, I am bringing things into my AppModule, module by module, and whenever I import ServiceProxyModule or inculde the following provider:

{ provide: HTTP_INTERCEPTORS, useClass: AbpHttpInterceptor, multi: true },

My routing seems to stop at the ResolveStart event. I have turned on enableTracing to see what maye be going on. Here are my imports statements, routes and providers:

const appRoutes: Routes = [
    {
        path        : 'apps',
        loadChildren: './main/apps/apps.module#AppsModule'
    },
    {
        path        : 'pages',
        loadChildren: './main/pages/pages.module#PagesModule'
    },
    {
        path        : 'ui',
        loadChildren: './main/ui/ui.module#UIModule'
    },
    {
        path        : 'documentation',
        loadChildren: './main/documentation/documentation.module#DocumentationModule'
    },
    {
        path        : 'angular-material-elements',
        loadChildren: './main/angular-material-elements/angular-material-elements.module#AngularMaterialElementsModule'
    },
    {
        path: 'account',
        loadChildren: 'account/account.module#AccountModule', //Lazy load account module
        data: { preload: true }
    },
    {
        path      : '**',
        redirectTo: 'apps/dashboards/analytics'
    }
];



@NgModule({
    declarations: [
        AppComponent
    ],
    imports     : [
        BrowserModule,
        BrowserAnimationsModule,
        HttpClientModule,
        RouterModule.forRoot(appRoutes, { enableTracing: true}),

        TranslateModule.forRoot(),
        InMemoryWebApiModule.forRoot(FakeDbService, {
            delay             : 0,
            passThruUnknownUrl: true
        }),
        // ABP Stuff
        CommonModule.forRoot(),
        AppCommonModule.forRoot(),
        AbpModule,
        UtilsModule,
         ServiceProxyModule,
         TableModule,
        PaginatorModule,
        ProgressBarModule,
        CoreModule,
        NgxChartsModule,
        // Material moment date module
        MatMomentDateModule,

        // Material
        MatButtonModule,
        MatIconModule,

        // Fuse modules
        FuseModule.forRoot(fuseConfig),
        FuseProgressBarModule,
        FuseSharedModule,
        FuseSidebarModule,
        FuseThemeOptionsModule,

        // App modules
        LayoutModule,
        AppStoreModule
    ],
    providers: [
        { provide: HTTP_INTERCEPTORS, useClass: AbpHttpInterceptor, multi: true },
        { provide: API_BASE_URL, useFactory: getRemoteServiceBaseUrl }, 
        {
            provide: APP_INITIALIZER,
            useFactory: appInitializerFactory,
            deps: [Injector, PlatformLocation],
            multi: true
        },
        {
            provide: LOCALE_ID,
            useFactory: getCurrentLanguage
        },
        ImpersonationService,
        UtilsService
    ],
    bootstrap   : [
        AppComponent
    ]
})

I am new to angular (have used angularJS extensively) so please forgive me if this is a simple question. I have been struggling with this for 3 days now and can't seem to get past it. Here is a screenshot of what my route trace looks like:

image.png

Please let me know if you have any ideas or what I can try next.

Thank you!


No answer yet!